Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ

    Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ


ΛΟΓΙΣΤΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΝΙΚΑΙΑ-ΠΕΙΡΑΙΑΣ ΦΟΡΟΝΕΤ ΕΠΕ

Η Εταιρεία λειτουργεί από το 2001 υπο μορφή ΕΠΕ με διακριτικό τίτλο ΦΟΡΟΝΕΤ νόμιμα κατοχυρωμένο απο το υπουργείο αναπτυξης με ΑΡ.155060 ΦΕΚ 05/2002 ΛΟΓΙΣΤΙΚΩΝ-ΦΟΡΟΤΕΧΝΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ στην Ελλάδα και στο Εξωτερικό και με ΑΡ.ΑΔΕΙΑΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ 255.

Η εταιρεία ΦΟΡΟΝΕΤ ΕΠΕ απαρτίζεται από λογιστές-φοροτεχνικούς με μεγάλη εμπειρία στο χώρο.

Το συστατικό της επιτύχιας για την ΦΟΡΟΝΕΤ ΕΠΕ είναι το εξειδικευμένο και καταρτισμένο προσωπικό της σε θέματα λογιστικής και συγκεκριμένα σε θέματα Φορολογίας Εισοδηματος Φυσικών και Νομικών Προσώπων,Φόρου Προστιθέμενης Αξίας (ΦΠΑ)και Κώδικα Φορολογικής Απεικόνισης Συναλλαγών (ΚΦΑΣ).

Σκοπός μας είναι η κάλυψη των πελατών μας σε θέματα λογιστικής έτσι ώστε σε ένα προληπτικό έλεγχο η τακτικό έλεγχο να κατανοήσουν από μόνοι τους,τις υψηλές παρεχόμενες λογιστικές υπηρεσίες.

H πολυετής παρουσία μας στο χώρο, η τεχνογνωσία και η εμπειρία μας σε θέματα λογιστικά-φοροτεχνικά,εξασφαλίζουν στους πελάτες μας,την άψογη λειτουργία της επιχείρησης.Η άμεση αντμετώπιση όλων των προβλημάτων που προκύπτουν σε λογιστικά,φορολογικά και εργατικά θέματα,λύνονται άμεσα και πάντοτε εναμορμονισμένα με την εκάστοτε ισχύουσα νομοθεσία.Η συνεισφορά μας στην ανάπτυξη και κερδοφορία της επιχείρησης σας είναι δεδομένη.

Τα τελευταία χρόνια ο Λογιστής-Φοροτεχνικός είναι το δεξί χέρι του επιχειρηματία είτε πρόκειται για μια πολλή μικρή επιχείρηση είτε πρόκειται για μια μεγάλη παραγωγική μονάδα.Εμείς κατανοούμε τα προβλήματα των πελατών μας και αντιμετωπίζουμε τα προβλήματα  δίνοντας την καλύτερη λύση σύμφωνα πάντα και με την γνώμη του επιχειρηματία.

Παρέχουμε λογιστικές υπηρεσίες στην Ελλάδα και στο Εξωτερικό, συνεργαζόμαστε με νομικούς, συμβολαιογράφους,μηχανικούς έτσι ώστε οι πελάτες μας να έχουν λύσεις στα προβλήματά τους ακόμα και σε συναφείς κλάδους.

Η 30 ΕΤΗΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΜΑΣ ΣΤΟ ΚΛΑΔΟ ΤΩΝ ΦΟΡΟΤΕΧΝΙΚΩΝ ΚΑΙ ΛΟΓΙΣΤΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΟΥΣ ΣΕ ΕΝΑ ΠΕΡΙΒAΛΛΟΝ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ.

 

ΙΔΡΥΣΗ ΝΕΑΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ
λογιστικο γραφειο νικαια
ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΝΟΜΙΚΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ
<< >>

ΙΣΟΛΟΓΙΣΜΟΣ-ΧΡΗΣΗΣ-2014.pdf

ΙΣΟΛΟΓΙΣΜΟΣ 2013

ΙΣΟΛΟΓΙΣΜΟΣ 2012

Leave a Reply

Your email address will not be published.